Om ni tkr skolan är jobbig..

tro mig, då vill ni inte gå här. Jag gillar min skola jättamkt, (dom flesta) lektionerna är asroliga, och alla är supertrevliga, men de är så sjukt mkkt läxor!

Idag tex har jag:
20 glosor som jag ska skriva förklaringar till
Ska läsa 2 kapitel native american history
läsa en saga och beskriva en karaktär
Kanske inte låter som så mkt men jag är sjuuukt trött!
 
Hade cheerleading efter skolan, superkul, jobbigt att göra saker när man ska slänga varandra i luften osv (mest eftersom jag inte är tillräckligt liten för att vara flyer och tillräckligt stor för att vara den man står på) Men börjar klara ramsorna nu iaf. Plus att alla heta footballspelare sprang runt planen och vi tränar i vår lila ruta på typ själva bänkarna där publiken sitter, vet inte vad de heter men...

Sen kom jag hem, duschade började med läxorna, och är fortfarande inte klar, de suger!
Men jag har världens bästa cheercoach iaf! och hela "laget" vi är 6 st, är också jättesnälla.
Just nu sitter jag och äter pasta med kyckling och dricker diet pepsi.  Bara 8 ord kvar..

Pussar.


Jag vet att ni gillar min Zac-poster!


Godmorgon!

Första dan på länge jag har fått sova ut. Sov till halv 10 idag! Igår kväll var jag hemma hos Brittni med Bea, vi åt pizza, typ prata, kollade youtube jag visade 'vem vare som kasta', men de var ingen som uppskattade den riktigt! Sen körde Brittni hem mig, sen var jag och Becca uppe halva natten och pratade.
Idag iaf ska vi på typ knytkalas eller var de heter, med de andra utbytesstudenterna, man ska laga en rätt från sitt land, jag ska göra köttbullar. Ska förhoppningsvis träna lite cheerleading idag också, vi får se. Just nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio och har nyss ätit våfflor till frukost *tjockisvarning*
Nu skulle jag tydligen följa med Becca och Molly till Solon.

Pussis!

Stressig förmiddag!

Hej!
Dagen började med att jag vaknade typ 8, gick upp, fixade mig mm. Halv 10 kom Brooke och hämtade mig och vi åkte hem till henne. Sen gick vi över till Gloria, men hon låg fortfarande och sov haha. Så vi började träna utan henne, de var så himla kul! Lärde mig 11 nya cheers, och vi kanske ska träna lite imorn också, annars börjar den riktigt träningen på måndag. Vi är 6 med mig som är footballcheerleaders!
Efter de kom Brittni och hämtade mig, så åkte hon, jag, brittany, Melissa och Bea till en mexikansk resturang och åt lunch, de var sådär gott. Sen gick vi till coldstone, som är ett glasscafé, så himla sjukt gott! Jag tog chokladglass med jordnötssmör och krossade reeses MUMS! Sen ålte vi till Linndale och jag köpte cheerleading skor, ska få min uniform på måndag! Sen skjussade Brittni hem mig, och jag gick ner till gymmet i källare och körde tjugo minuter på löpbandet, sen en dusch, och nu sitter jag och kollar på Björn Gustafsson dvd:n som jag tog med mig hit. Ikväll har jag inga planer, kanske ska hänga med Bea (tyska utbytesstudenten) vi får se!
Puwss!

THANK GOD IT'S FRIDAY!

Och inte vilken fredag som helst, de här har varit en helt underbaaar fredag! Är bara så sjukt lycklig över allt just nu!
Alla lektioner har gått toppen, fick A i engelska! Gjorde min entrepenurship redovisning och den visade sig vara mkt bättre än alla andras hehe..
Efter skolan åkte jag och Becca till Subway i Mount Vernon, köpte mackor och dairyqueen-glass. Sen vidare till HÖSTENS FÖRSTA HEMMAMATCH I FOOTBALL! I LOVE LOVE LOVE LOVE LOVED IT!!!!!! Alla är hur toppenglada som helst, cheerleading, Prepband, sån jäkla schoolspirit, de var som i en film! Jag hade en fotbolls tshirt och en hoodie. Och jag ska börja med footballcheerleading på måndag!!! eller ska provträna lite imorn! ÅÅH SÅ HIMLA KUUUL! GAASH ÄR SÅ JÄKLA GLAAAAAD! Sorry för mitt osammanhängade inlägg, men jag är bara på lite för bra humor. Jag borde sova snart egentligen, ska upp på cheerleading typ 9 imorn.
Saknar er alla jättemkt!

PUSS

BILDER KOMMER IMORN BTW

Seg dag

Hellooo
Klockan är typ kvart i tolv, borde sova! Men iaf.
Dagen idag var väl som vanligt.

Haha på workstudy.
En typ 6åring: Do you wanna watch me playfootplay
Jag: Yeah sure
Hans kompis: DUDE! give her a break!
 Hahah har skrattat åt de hela dan, dom är liksom 6 år gamla!

Hade gympa idag också, för första gången här, vi gick en promenad, jag lånade shorts och tshirt av becca som jag nästa drunkade i för de var för stora.
Usch jag känner mig så himla oaktiv, bara för inget av de jag vill göra (musikalen, cheerleading, fotboll) har dragit igång ännu så jag har inget att göra på eftermiddagdagarna. Imorn blir de football iaf (min FÖRSTA amerikanska match) ska bli så himla kul!!! Innan de ska vi ut och äta med Beccas mormor och morfar, jag håller tummarna för att vi ska äta på olive garden, muuums! Ehm, ja, vad ska jag mer säga? Jag är sugen på saltlaktris, de får ni gärna skicka, en gärna lite kläder, och sverige-grejer i allmänhet.
Nu= Bedtime
Love you pussis!

Är äntligen klar med mitt entrepenuership-projekt! yeah! om nån bryr sig!
Och adda mig på skype retards! Sök på mitt namn och ta den som de står "usa" på bostadsort, 'kej?


Onsdag

Sjukt trött just nu, så jag ska fatta mig kort. Ganska rolig skoldag idag, började med att jag hade en redovisning i keynote (typ som powerpoint fast för mac) den var kanske 5 min, men min lärare skulle ställa frågor om precis allt, haha men de var kul iaf, så min redovisning tog hela lektionen (typ 40 min).
Sen hade vi study hall, satt med Becca och Emily och garva och tog bilder som vanligt.
Sen Work Study, lekte tagare med mina små dagisbarn, haha, kan inte fatta att de räknas som en lektion egentligen, men de är askul iaf, alla kallar mig "miss emma".
Sen entrepenurship, så jäkla tråkigt, bläääähh, sen lunch, italien dunkers, typ som cheesepizza, de är jättegott iaf, sen dricker jag alltid chokladmjölk till maten, mkt godare än vanlig mjölk, sen fick vi godis till maten också (ser ni vad dom satsar på att barnen ska äta nyttigt?) Sista lektionen, study hall, lärde jag Preston att säga "vem vare, vem vare som kasta?" hhahah, så han gick runt och sa de till alla.
Annars är allt bra, är fortfarande lite förkyld, de är fortfarande jättefint väder här, vi tog en promenad till parken efter maten, gungade och snackade skit, sen åkte vi till DQ i Mount Vernon och köpte glass, muuumsiiigt! Nu ska jag sova, är trött som fan! Måste se pigg ut imorn om nån ska fråga mig om jag vill gå på homecoming me dom.

PUss&Kram

Sjukt förrvirrad

Jag har 4 klockor i mitt rum.
Klocka nummer 1 är på datorn, den visar 06.45
Klocka nummer 2 är min digitala väckarklocka, den visar 04.02
Sen har jag mina mobiler (min svenska och amerikanska) som båda visar 23:46
Jag har ingen aning om vad klockan är!

Men antagligen borde jag sova. Jag och Becca har legat och kollat på youtubeklipp hela kvällen, har verkligen fått en sjukt roligt syrra.

På mitt önskemål (begäran) blev de tacos till middag, dom tyckte att de var jättekonstigt att ha gurka till tacos, är de de? har man inte alltid gurka till tacos?

Imorn blir de skola iaf (var ju för sjuk för att gå idag) Men imorn jävlar är vi back on track.
Homeroom, American History, Study hall (dvs. göra engelskaläxan), Work study, Entrepenuership (såå jävla tråkiigt) Lunch (italian dunkers, muuums) English, Drawing, Health and Study hall
Hahah sitter med en kille sista lektionen och lär honom svenska, so far kan han säga "söt" "fan" och "jag bär ditt barn" (jag lär bara honom de han själv vill säga) haha och så lär han mig roliga engelska ord! hehe..
Nu är de bed time!

Puss godnatt


Den söta skylten som satt på min dörr när jag flyttade hit!


Usch

Jag är sjuk :(
Känns verkligen SKIT. Började med att jag har haft ont i huvet hela dan, sen när jag kom hem från skolan så gjorde jag min läxa och gick och la mig, vid 5 kanske, vaknade vid 8. Då gjorde Marsha spagetti till mig, jag åt en tugga, sen gick jag och spydde, inte för att de var äckligt, jag vet inte vad som är fel med mig, jag är typ förkyld, spyr, svettas och fryser och usch, de är bara jobbigt. Sen när Becca kom hem hade hon glass med sig till mig aaw :) (hon jobbar på dairy queen och får ta en gratis glass efter hon har jobbat) Så vi delade på den, så jag har ätit typ lunch (en macka) och lite mjukglass på hela dan. Hoppas jag mår bättre imorn så jag kan gå till skolan :(

JUSTE! Alla som har SKYPE, säg era namn! jag har alltid skype på i skolan :)

Puss

Söndagskvällar..

Brukar ju vara ganska deprimerande, men jag sitter här och taggar som för skola imorn! Hahah
Dagen har bestått av att shoppa bort 120 dollar, hehe, köpte en assnygg tröja, 2 linnen, bälten, uggs, en väska, och eh.. nått mer va de säkert.
Vi åt pancakes till frukost, eller jag gjorde de iaf, vi åt på donken i Williamsburg.
Seen efter Williamsburg åkte vi till gordmans (köpte uggs) och petco och skulle köpe hundmat till Sadie, kollade på jättesöta hamstrar, ska nog köpa en ny hamster när jag kommer hem! :)
Sen wallmart, handla mat, vi köpte massa olika grejer jag och becca kan göra som lunch när vi inte gillar skolmaten! (Y) Sen åkte vi hem, då skulle Marsha och Mark på begravning så jag och Becca stannade hemma och åt mac n cheese, sen skulle hon jobba så då gick jag ner till gymmet och tränade. Seeen kom Marsha hem så då åkte vi och tog ut pengar till mig och till dollarstore och köpte candy corn (Y) Och nu sitter jag här och tråkar, hmm!

Hoppas alla får en jättebra första dag i skolan!

PUSS

Om ni undrar..

Vart jag är, så är jag på samma ställe som salmonela äggen!

Inte för att jag är speciäggt rädd, men man bör äggdå vara äggstra försiktig!
Om nån fortfarande är uppe och läser de här, gå och (l)ägg er! De är skola imorn.
Ägg-skar er!
Puss


Godmorgon!

Är trött som fan! Kl är typ halv 9 här! på morgonen alltså, vi ska åka till en outletmall i Williamsburg idag, så vi var tvungna att gå upp tidigt.
De var jättekul igår! Först möttes vi med alla utbytes på en resturang, så åt vi, sen fick alla ställa sig längst fram och säga typ "hi, i'm Emma, i'm from Sweden and i live in L*****" Så dår träffade jag en till tjej som också var svensk (eller egentligen 2 tjejer, men pratade bara med ena) Hon var jätterolig iaf, kul att ha nån att prata svenska med. Sen åkte vi till baseballmatchen, fast jag tyckte mer att de var som en "show" än en sport, men de var skitkul verkligen, typ drack slush, åt nachos, försökte fånga bollar som åkte ut i publiken, sen var de fireworks efter de, asså alla amerikaner typ älskar fireworks, men de är olagligt i Iowa, om man inte köper tillstånd typ. Ajaa
Love u!
Puss

GO KERNELS!

Alla utbytesstudenter i Iowa. (Vi är tre i min stad)


Baseball

Ska jag snart iväg på, vi ska äta lunch/middag vid typ 4 med alla utbytesstudenter, sen ska vi iväg till en baseballmatch! Taggad? Joorå!
Sov till halv ett idag haha (a) men var så himla trött efter skolveckan!
Måste bestämma vad jag ska ha på mig nu! Puss!

P-a-n-i-k

Jag börjar High school imorn! Känns helt stört!
Vi var på back-to-school-night och träffade mina lärare och kollade in mina klassrum. Min första lektion imorn, american history är jag och 7 killar, alltså jag helt ensam med sju killar, glöme jag nämna att de är freshman allihopa, dvs. de som går i nian hemma! herregud! kommer jag ha en intressant första lektion!

Men de är bättre än bara tjejer iaf, har lärt mig här att amerikanska killar är mkt mer frammåt och trevliga (som kompisar då) än svenska killar. Sen har jag gympa, men vi kommer inte ens behöva byta om så.

Sen work study, då ska jag in till mrs.bishop och gå igenom vilken klass jag vill jobba i, ska nog jobba på dagis tror jag. Ska även se om jag kan hjälpa till efter skolan, eftersom jag inte har nån sport jag vill vara med i just nu.

Imorn är alla lektioner 30 min så jag har typ 7 lektioner, va blir de 3 och en halv timme? sen lunch, sen ska vi jobba med våra datorer, jag villk har fått sprillans nya macbooks eller va f**k dom heter, gillar inte min dock! mest för att lärarna kan se allt man gör på den, hemma också, tkr de är liiite crreepy. Iaf morn gäller de!

JUSTE fick reda på idag att jag ska hämta den tyska utbytesstudenten på flygplatsen eftersom Brittny som hon ska bo hos inte kan just då. Så jag ska få stå där med skyltar, blommor och ballonger och hälsa på en ny student! Hur kul som helst ju! De dåliga är att jag kommer vara helt gammal när hon kommer, hahah tror att folk redan börjar tröttna på mig!

Fick Becca att åka med mig till DairyQueen idag också, tog en Oreo Brownie Choklate Earthquake something, hur jävla good, asså de är mjukglass med mashmallowfluff, choklad, oreos, fudge, brownie, mm. asså man blir äckligt mätt av fugde men den är sjukt god! n

AJAA. Nu kollar jag på en prinsessas dagbok och ska försöka sova, good luck med den nervositeten! ha!

Puss godnatt (godmorgoen) på er !


Pimp my mobil



Va gör man om man har en tråkig skitmobil eftersom man var tvungen att köpa en ny eftersom ens fantastiska sverigemobil inte funkar här... Joo.. Scrapbookavdelningen på target + en tråkig eftermiddag...

Ville inte va den som blev kvar




snoriga armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårssynd
hemmafester och en stulen bil
jag satt vid fyrisån och döda tid

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig
fråga bara
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar


Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor
hjälpte till på min brorsas restaurang
mina vänner ville va som han

Valborgskaos på stora torget
rackarberget ’95
vi bodde högst upp
vad vill du veta
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag minns det än idag
en vattenfestival
minns att ingen ville åka hem
jag skulle utomlands
jag bytte efternamn
och jag blev en av dom som aldrig kommit hem


Sen jag var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag ville inte va den
jag ville inte va den som blev kvar
jag ville inte va den som blev kvar


Schedule 1st semester

8.15-8.30 Homeroom
Går igenom dagen mm.

8.33-9.18 American history (måste ha)
Ska ha de med freshman, alltså dom som går första året..kul..

9.21-10.06 P.E (måste ha)
Vill verkligen inte ha gympa, men har de med Becca iaf
 
10.09-10.54 Work study (valt själv)
Ska jobba med bebisar.

10.57-11.44 Entrepreneurship (valt själv)
Man startar ett eget företag typ

11.44-12.11 Lunch
Finally

12.11-12.56 English 9 (måste ha)
Lättaste engelskaklassen, också med freshman

12.59-1.44 Drawing (valt själv)
Vet inte varför jag tog de här riktigt, men rita lite kan väl inte va så svårt

1.47-2.32 Health (valt själv)
"don't have sex 'cause you will get pregnant and die!" hahaha klart man måste ta de!

2.35-3.20 Study hall (hade inget annat jag ville ha)
Man kan sitta och plugga lite typ.

Såhär ser mitt schema ut VARJE DAG, jäkligt konstiga tider måste jag säga, men de är typ för att man alltid ska ha 3 minuter mellan klasserna.

Snabb update

Saurkrautdays var jättekul, träffade massa nya människor och åkte karuseller och åt massa god mat! Kanon helt enkelt.
Nu är jag hemma själv, eller Becca åkte för en halvtimme sen och Marsha kommer om en kvart så.. Men men, Molly ska hämta mig kl 6 så ska jag följa med henne på dansträning för jag kanske vill va med i Dance Team här, annars ska jag köra cheerleading, antigen Basket eller Wrestling, vi får se.
Annars är allt bra, var på Walmart idag och åt lunch på mcdonalds.

PUSS


America -vs- Sweden

Värmen
I Sverige ska man ta vara på varma dagar, sitta ute och äta, och absolut inte vara inne. Här, i USA finns de ac i varenda byggnad och folk håller sig helst innomhus på varma dagar.  Jag har inte sett nån ligga ute och sola...

Transport
Iaf jag, i Sverige gick när jag skulle nånstans, var de riktigt riktigt långt så åkte man buss. Här (iofs kan alla 16åringar köra bil) kör man överallt, de skulle ta max 10 min att gå till skolan...

Kläder¨
Alla här klär sig i t-shirt/linne, jeansshorts och flipflops.

Tv:
De är reklam KONSTANT! mer reklam än program!!

Shopping&Fireworks (2days)

Hellooo...
Är så sjukt van vid att prata engelska hela tiden, typ tänker på engelska och allt.
Iaf, igår var jag och Becca på Coral Ridge Mall, köpte en assööööt kofta, två jeansshorts, en topp, och lite mer. Seeen kollade vi på homecomingdresses, ser fram emot de som faaaan! Anyways, sen åt vi dairyqueen mini blizzards, som alltid. Sen var vi på promenad, var hemma hos nån kille. Sen skulle Becca jobba så jag och Marsha åt dinner och sen skulle vi till the park för de va movie night men de var mest little kids there soo, men sen när Becca got home åkte vi up dit men de inte fun så vi went home again.
Idag vaknade vi rätt sent, fixade oss, åkte till skolan med lite papper och lämnade av cookies we made for the bakesale, sen åkte vi till Solon och åt lunch med Marsha, sen till Walmart, köpte gympa-shorts, tydligen måste jag ha gympa -.- sen en miley cyrus jeanssjorta, asså som hon designat, sen flipflops, de är fortfarande crazy hot häär, och airconditing i Beccas car är broken så that sucks. Sen åkte vi hem iaf, kollade på TSLOTAT 2 avsnitt, seeeen åt vi pizza, sen var vi på ice cream social och träffade danceteam, ska träna med dom på måndag, spännandeee! :D Sen åkte vi till macken och tankade och jag köpta reese's yeey! Nu ska jag sova, eftersom "saurcraut days" är imorn, de kommer äga!
Saknar er!

Pusselipuss!

Btw, min kameraladdare är borta! :'( så jag kan inte ta bilder!


Tipton

Dagen idag började med att jag blev väckt av att Becky (min RC/IEC) ringde och skulle hämta upp mig om 25 min, så jag sminkade mig och fixade mig snabbt, sen hämtade hon upp mig och vi åkte hem till henne och Chris. Där träffade jag Kimmie, som är en utbytesstudent från Danmark, vi typ spelade kort, kollade på tv, åt mm. Dom har 2 jättesöta hundar också. Sen följde jag med Kimmie till hennes skola för dom skulle fixa nått,  efter de följde vi med Becky till gymmet hon äger i Tipton, så gick vi runt lite där åt mini blizzards på dairy queen, mm. Sen när Becky hade jobbat klart åkte vi och hämta Chris sen upp till Dyersville, där träffade vi Rasmus, som också var dansk och hans värdfamilj, och var med dom medan Becky och Chris intervjuade en annan familj, hur snälla som helst! Sen åkte vi tillbaka till min värdfamilj.


Igår; Moving&Movies

Lite sent inlägg menmen, ska försöka skriva de här inlägget fint nu, trotts att jag är skiiiitförbannnaaaad.
Anyways.., igår började med att vi gick upp, typ åt lite frukost, sen skulle vi åka och "schoolshopping" jag grät konstant, vet inte varför, men jag saknar ALLT hemma, så iaf, vi åkte till walmart och handlade mat också, sen var jag tvungen att hjälpa brorsan att flytta, och sen gick vi på bio.

Jag påväg i pickupen

En av miljontals, cornfields..

Bion

Jag och den gigantiska läsken!

Wallmart&Hale

Halloj!
Gårdagen började med att jag och Becca sov riktigt länge, sen gick jag upp och fixade mig mm. Sen skulle Becca jobba så jag var med Marsha hela dan, först åkte vi och kollade på nya soffor, sen åkte vi till Wallmart, folk tycker att de är jättekonstigt att vi inte har Wallmart i Sverige, de är en jättestor affär som har typ allt. Sen fick hon mig att äta en cheeseburgare, jag äter nästan ingenting här, för jag mår illa hela tiden. Sen skulle  vi åka och kolla upp en mobil till mig men ahh, de blev lite knäppt. Sen åkte vi hem, sen kom Becca och vi åkte tillsammans till "Hale" som är en by med typ 50 invånare, men dom har en resturang där vi skulle möta hela deras familj, men de var ehm..trevligt.., Ajaa, sen åkte vi hem till hennes bror och kollade på deras kalvar, sen vidare till hennes andra bror som jag skulle få låna en mobil av, och dom hade världens sötaste kattunge. Var så trött att jag somnade i bilen påväg hem,

Puss

The mall

Godmorgon! (svensk tid) själv ska jag snar tgå och lägga mig!
Iaf, dagen idag började med att jag sov ut ordentligt, sen chattade jag lite innan jag gick upp och duschade.
Sen var de nästan lunchtime så Alan (min "bror") Gjorde Mac&Cheese till mig, sen kollade vi lite på teve innan jag åkte med honom för att skriva på lite papper, sen åkte vi och hämtade Becca och åkte till Alan och hans flickväns nys lägenhet, sen åkte vi till skolan och hämtade Beccas bil, sen åkte vi till "the mall" minns inte riktigt vad den hette, men de va den andra största i Iowa. De va jättekul iaf, så vi åt middag där. Sen åkte vi även till banken där Marsha jobbar och jag blev presenterad för alla hennes kollegor och jag fick en "cowbell" asså en typ klocka som man hänger på kor, fråga inte varför, de va en present från  banken typ haha
Sen åkte vi hem och sen kom två av hennes kompis Hannah och Brittny så vi var med dom och pratade ett tag, fick en av dom att läsa svenska hahah. Men nu ska jag sminka av mig, borsta tänderna sen sova.
Puss och godnatt på er <33


Ice skating rink, asså de här va inne i själva "the mall" lite coolt :O


Forever 21

Älskar´t stog och hoppa i typ en timme!


The mall

Min resa!

Nuuu har jag landat och sovit ut och duschat och känner mig redo att ta upp bloggandet.
De är nog bäst att jag tar de från början:
Åkte från arlanda 8.30(svensk tid) till frankfurt, väl i frankfurt fick jag panik typ eftersom de är en av världens mest komplicerade och ologiska flygplatser. Sen skulle jag till Philadelphia, satt brevid en amerikan som jag pratade rätt mycket med, kändes bra att börja vänja sig vid att prata lite engelska. Börja iaf titta på "last song" men den SÖG så jag kollade på "bounty hunter" och lite shrek. Sen landade planet och då va jag tvungen att gå igenom "immegration" eller va de heter. Visa upp mitt visum och papper och sånt. Sen skulle jag vidare till chicago, men jag va tydligen i fel byggnad eller nått så jag sprang runt utanför flygplatsen med min 25 kilosväska och grät :'( stackars mig. De va typ 40 grader ute där också! hemskt!
Sen får jag mitt boardingcard och hittar min gate, så jag har typ 40 min innan flyget går. Jag tänkte leka lite american så jag tar en doughnat eller hur de stavas. De va inte gott! tro mig, svenska munkar är 1000 gånger godare! Iaf, så jag slängde den. Sen hoppade jag på planet mot chicago. Satt brevid en affärsman, han var hur trevlig som helst, när vi flög in över chicago hahah
Jag: Oh look! That house is SO SMALL
Han: That's the second highest buildning in the world
Jag: Ooh... it's still small though
Sen var planet sent så jag frågade flygvärdinnan om dom kunde hålla mitt andra plan till mig, men hon sa att de var inställt. Jahapp tänkte jag då. När vi landade ringde jag Ef och dom visste att planet skulle va inställt så dom hade fixat ett hotell till mig., och jag skulle tydligen fråga efter nån som hette Connie. Sagt och gjort, jag hoppade på en hotellbuss (utanför flygplatsen finns de bussar där de står olika hotellnamn så tar dom en dit) som de stod "holiday inn" på, så jag åkte dit och frågade efter Connie, men där fanns ingen Connie, så jag ringde EF igen, och tydligen var jag på fel holiday inn. Men så fick jag killen i reception och gå ut och köra mig till de andra holiday inn. Väl där mötte jag Connie, som var supersnäll, btw, och fick ett rum som jag delade med en tjej från Österrike, de var tydligen en svensk kille där också men honom hann jag inte träffa. Jag kom dit ungefär tolv på natten (chicago-tid) Och Connie skulle hämta upp mig vid 4 på natten, så jag och österriken började sova, och så knackade de på dörren och kom en till tjej från österrike. Sen sov vi och jag vaknade av att en av dom gick upp och duschade, halv 4 på natten! när dom inte skulle åka förens typ 6, ajaa, sen åkte jag med Connie ut till flygplatsen och skulle checka in mig på en American Airlines, men de va jättecomplicerat. Kön va skitlång så vi pratade oss in i första klass kön som bara va typ 2 personer in! hah! Sen fick jag en biljett och fick springa till flyget. Minsta flygplanet eveeer! De va typ 1 stol gång 2 stolar. Anyway de tog typ en timme, sen landade jag i Cedar Rapids, där möttes jag av min Värdfamilj med styltar, blommor och balonger, och även min IEC Becky. Sen skulle vi hämta min väska, men de visade sig att den va kvar i Chicago. Så vi fyllde i en lapp och åkte. Sen skulle Becca(min värdsyster) till nån datagrej och så skulle jag följa med, de såg ut som ett lan typ med 120 pers. men jag va så trött så värdpappan fick komma och hämta mig och köra hem mig. Sen sov jag lite och läste lite hela eftermiddagen. Sen när becka kom hem åkte vi runt lite i hennes bil och kollade på stan, kollade även på hennes yearbook. Sen skulle vi äta middag, pizza med tacos på, de är tydligen väldigt populärt här. Sen läste jag igenom ett papper dom hade fått om hur svenskar var, där stod de att vi spelade hockey och älskaaade "potato dumplings" (=kroppkakor) "cabbage rolls" (=kåldolmar) och "herring" (=sill) hahah
Sen ringde flygbolaget och vi åkte till flygplatsen och hämtade min älskade väska, sen åkte vi hem, packade upp och sov. Vaknade nu vid typ 8 (amerikansk tid) Men Becca är inte hemma så jag har inget att göra :(

ÄLSKAR ER. SAKNAR ER.

PUSSSSSS

Myser på arlanda

dsc00009 (MMS)

Myser på arlanda


12 timmar.

Count down...
Kommer nog inte kunna sova nånting alls inatt, är sjukt nervös. halv 9 ska jag möta en efperson på arnlanda, flyga HELT SJÄLV från stockholm, möta upp några tyskor i Frankurt, flyga till Philadelphia med dom, sen va där i 3 timmar, vidare mot Chicago och slutligen mot Cedar Rapids, där min värdfamilj och IEC möter upp mig. Kommer nog va totalt slut efter resan. men men, hoppas allt kommer gå bra.
Bloggar mer i morn bitti.
Puss

ÅKER IMORN!

Herregud! Va nervös jag är!
Håller på att packa nu.
Idag ska jag till banken, växla pengar, shoppa, träffa linnea mm.
Tänkte att jag skulle skaffa mig en snygg solbränna innan jag åker, klart att jag blir helt röd i ansiktet eftersom jag pressade mig i solariet både idag och igår!
Men men, stressigt idag!
Puss&Kram!

RSS 2.0