Sitter i skolan

Och bloggar fran min macbook, har inte vealt gora det forrut, eftersom alls sparas pa skolans internet nanting, och jag vill inte att folk ska veta om min blogg har haha. Nu har vi Study Hall iaf, skulle ha haft Health men varan larare ar sjuk. Sa vi sitter och och gor ingenting typ. Jag dricker hallonsaft haha (av alla grejer man kan dricka liksom)
Nu ska ni fa hora om varldens coolaste uppfinning. Saft i pulverform!! Minipasar som man haller i sitt vatten sa POFF ar det saft, lemonade, ice tea, eller whatever man nu vill ha:
Sahar gar det till:


Trakigt med Vanligt vatten!

Kolla har da!

Hall i vattnet!

TADA! SAFT!

Tack till min fina assistent som hjalpte mig halla upp alla flaskor haha.

Nah! nu maste jag plugga!

Kram

Underbar dag!

Slutade 20 över 1. Åkte till DQ med Makeda och åt glass med chokladsås och strössel (kände mig som ett litet barn haha) Sen åkte jag hem, bytte om, sen kom Raven och hämta mig och vi åkte till tennisen, springer half a mile, sen träna serves, hits och sen spelade jag och Kailey 3 dubbels mot Rachel och Whitney, skojj skojj, vi har även bestämt att vi i JV-laget ska ha matchande kjolar som vi ska köpa haha (: "when you can't play, you can at least look cute"
Helgens planer; slutar tidigt imorn med, sen träning, sen chilla med min favvotysk, epic movienight med massa pepsi och puffcorn godis, mat MUMS *tjockisvarning* På lördag kanske de blir shopping på dan, sne har jag en date på kvällen. Söndag kanske jag ska kolla på en killes match som spelar baseball, och sen blir de lunch med Makeda på Mexikanska i Mt. Vernon.

Nu är jag jättetrött, fast klockan bara är typ 9, så jag ska typ sova nu!

PUSS

Thunder&Lightning

Just nu har vi typ åskstorm, fett mysigt!!
Idag hade vi en early out i skolan, dvs att vi slutade 1.20, så jag åkte med Alyssa och Drake till Pancheros och år burritos, sen åt some glass på Cold Stone (fast jag smaka lite hehe) Sen skjussa Alyssa mig till Tennisen, men den va inställd för banorna va blöta. Så jag åkte hem, har kollat på Sweet Home Alabama och bara chillat. Spela lite minibasket med min granne Isabelle också.

Nu äre bedtime!

Kram Kram


Sporty girl ;)

Hallå!

Seg start i skolan efter lovet idag, fick asmkt läxa i Am. History, tack för de Mr.Kamaus! Hoppas du har haft ett bra lov också! ugh -,-
Sen har dagen mest flytit på, tennisträning efter skolan, gick ganska bra tror jag :) Sen gick jag till track&field¨(friidrott) meet på Cornell, för min värdsyster va och sprang där, hon kom 2a i ett race och 1a i det andra :)
Sen hem, äta tacosallad, läxor, ut och spela KING med killarna, sen dusch, lite chattande, nu är de snart bedtime, första dagen har tagit hårt på mig haha (:

 puss och kram

would you like some epic with that fail?

Några ord för att beskriva min söndag; sovmorgon, datan, tacos, king
Nån som minns de? King? (jag vet att de hetter dutten på nåntuna men de flesta andra kallade de väl king) skojj iaf, skit varmt ute, spelade med mina lillebröder tills typ halv 9 på kvällen.

Bedtime! Skola imorn!

Puss


Vafan hände här liksom?



Har ju typ 8 läsare/20 sidvisningar per dag, så här ba POFF 65, haha nice one ;)

Skön lördag!

Hallå!

Klockan är runt 12 här, jag kom nyss hem. Har varit hemma hos en kille i min skola  hela eftermiddagen/kvällen, jag skrev att jag hade tråkigt på fb så sa han att han också hade de och fråga om vi skulle hitta på nått, alltid kul med spontana människor! Så han kom och hämta mig i sin grymma bil sen åkte vi hem till han,
Så vi har typ bara kollat på film och lyssnat på musik, rätt soft lördagkväll faktiskt.
Såg nyss att jag bara hade 108 inlägg på min blogg, asså herregud så kan vi inte ha det, nu blir det 1 inlägg per dag, minst!

Nu ska jag sova (snart iaf)

Puss&Kram

Party Party

Kom nyss hem från en awesooomeee night! så jäkla kuuul! Typ ett jättestort tonårsdisco, dansade med massa söta killar och mina underbara tjejkompisar! Helt perfect night alltså! Nu kollar jag på Jimmy kimmel och är inte trött alls hahaha!

PUSSHEEJJJ


Tips om man har tråkigt!

OMGfacts.com

Typ världens roligaste sida, har massa kul och interessant (och onödig) fakta, i massa korta, lättlästa artiklar,

Länk hääääär 

Seg dag

Usch, vaknade av att hundarna skällde och att de regnade ute, fanns inte mkt att göra idag inte.
Städade lite, diskade och satte mig och kollade på "Hide and seek"  halvtrist skräckfilm aja. Sen har jag typ suttit vid datan hela dan, alla killarna kom hem nu ikväll, så de var mysigt, vi åt grillade hamburgare ha! vi kan grilla utomhus era losers som fortfarande har snö!
Får se vad helgen bjuder på nu, jag vill tilll Nightstorm imorn, men de verkar inte som att så många vill gå :/ triiist...
Ajaa,

Puss&Kram

Vår

Hej!
Har tråkigt, sitter och väntar på att Makeda ska hämta mig och vi ska åka och shoppa, men hon tar sin tid haha, drygt. Annars då, var hemma hos mitt ex igår, vi typ åt glass, gick till hans brors nya hus, och jag ramlade i trappan så jag har fett ont nu :( buhu Sen bada vi och åt middag med hans familj. Det var mysigt iaf.
Jag har typ inget mer att skriva nu, så ah, hejdå!


Red Riding Hood

med Amanda Seifried eller va hon heter, så sjuuuukt bra film asså! Hade ALLT som en film kan tänkas behöva; spääning, kärlek, action, får helt klart 10/10 poäng! Jag älskar ju filmer som är lite historia i också, kan VARMT rekommendera denna film! Har den haft premiär i Sverige än?
Plus att den har 2 sjukt snygga killar som är med i den också!
Här är traliern som går på tv här i USA, tkr att den är bättre än den officiella trailern, men blir liksom sugen på att se den! (tydligen kan man inte klistra in videos i inlägg, men hääääär är länken)


Weekend

Fredag
Börja springbreak med Sova-Sova-Sova hahah


Lördag
Sova, datan. Åkte till min värdfamiljs kompisar och åt paninis med kyckling och pesto, mums!

Söndag
Gå och köpa godis med bästis, sen va hemma hos henne kolla på film, chilla, prata. Sen kom Keda och hämtade oss och vi åkte och kollade på "Red Hiding Hood"

Planer för springbreak

Måndag; Åka till Tipton och hänga med mitt ex
Tisdag; Shoppa promdress och middag med Keda
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag: Nightstorm (typ som ett stort tonårsdisco! alla har vita tshirts och en penna, så skriver man på varandras tröjor! sjukt kul idé, jag har inte varit där förrut, så de ska bli jättekul)
Söndag:

Har inte så mkt planer direkt, kanske ska börja träna lite tennis också!

Nu är jag trött!

Puss godnatt!

w

Trött och allergisk

Usch va jag är trött på mina allergier. Speciellt nu, nyser konstant och mitt ansikte är helt rött och fult, usch har haft en halvt seg dag. Men helt ok. Vi fick burritos till lunch idag, färdigpackade och så stod det " SAY NO TO DRUGS" på burritosen hahah helt fail.
Nu ska jag sova snart, är fett trött, kollar på "livet är en schlager" och har precis ätit pizza och duschat.

Pusshej

Plugg Plugg Plugg

Såå drygt. Sitter just nu och pluggar för mitt american history test imorn, så himla tråkigt, usch usch. Men jag måste klara det annars får jag D i history för den här quartern, segt, jag vet..
Annars är det rätt bra, efter skolan gick jag med Tyler och postade ett brev till min kära bästis, sen till Casey's och köpte läsk.
Nu; Tillbaka till pluggandet!

Ha de bäst! Puss Hej!

Min lärare tycker om twitter och tycker att Charlie Sheen är jätterolig, så här såg mitt quiz ut idag hahah


Helluuu

Idag har jag nästan inte gjort nånting, gått i skolan, storstädat huset med dom andra. Pluggat am. history.
Hoppas att jag inte har engelska imorn.
Efter skolan åkte jag och Keda till Mount vernon och åt glass iaf, de va gott, jag åt "midnight truffle" lite för mkt tryffel för min smak, men annars så..

Dagsfärsk Outfitbild, kul att man har ett sånt spännande klädväl också.
Skjorta: Ralph Lauren Jeans: Old Navy
Ryggsäck och skoldator!




Nu äre bedtime för mig iaf!

Puss&Kram


Saker jag ska göra när jag kommer hem!

Saker man inte tror att man saknar men man faktiskt gör :( Dvs. saker jag ska göra direkt när jag kommer hem:


Äta på Max
Shoppa på H&M och Gina
Kolla på Canal + SF
Träffa Linnea
Fredagsmys med chips och dipp
FIKA
Lördagsgodis
Hälsa på Boland
Åka till pappas jobb och äta bulgursallad
Laga mat
Grilla
Gymma
Sola solarium
Åka buss
Klä upp mig
GÅ ut och äta
Gå på svenska bio filmer
Hänga med mamma och pappa
Åka till Öland
Äta glass
Gå på stan
Kolla på "vem vet mest" och "halv åtta hos mig" med pappa
Gå till McDonalds mitt i natten med Linnea och Oskar
Handla på ICA
Åka till IKEA
Äta kebab på jalla med Mickis

Klart mkt mer.. Listan kommer fyllas på!

Min syn på USA

Har inte velat skriva ett sånt här inlägg innan, men nu har jag ändå bott här i 7 månader, så jag vet vad jag pratar om :) (nu kan jag inte uttala mig om hela USA så, mest bara i Iowa där jag bor)

Folket
Är ofta väldigt trevliga, man börjar prata med folk man aldrig trodde att man skulle prata med helt random, som om man tex. står i samma hiss börjar man prata om allt möjligt. Tonåringarna är inte riktigt som i Sverige, de anses inte coolt att "festa" (typ dricka etc), ha sex, röka, ta droger etc. utan då är man bara en "bad person" och ingen som folk vill umgås med.  De flesta tonåringarna är också väldigt snälla och hjälpsamma, men kan tyckas lite falska, att snacka skit om folk är också väldigt populärt. Men alla pratar med alla/känner alla/sitter med alla etc. Vuxna är jättesnälla, hjälpsamma och frågar vääääldigt mycket frågor.

Kläder/Mode/Shopping.
Shopping är en väldigt populär sysselsättning, man åker ofta och shoppar för att leta efter nått speciellt, som typ en klänning, vinterskor etc. (och det tycker jag inte att vi gör lika mkt i Sverige) dock åker man även till "the mall" för att åka skridskor, äta, hänga, spela minigolf etc.
Man klär nästan aldrig upp sig i skolan, det är jeans/mjukisbyxor och "spons"-tröja (typ från skolan, nått college, nåns bilverkstad) När amerikanska ungdomar klär är det "dressy pants" (typ kostymbyxor) beigha byxor, "fin"-jeans och nån topp och högklackade skor.

Skolan
I min skola har vi 8 lektioner per dag. Dagen börjar med "homeroom" där man gör absolut ingenting, typ äter frukost ibland, pratar, lyssnar på announcements etc. Sen har jag Amerikansk historia (freshman class), som vi mest bara tar anteckningar när han pratar och har prov, så kul är de! Sen har jag engelska (sophmore class), vi har jobbat med poesi nu ett tag och har precis gått över till att läsa "animal farm". Sen har jag workstudy som går ut på att jag hjälper till i en dagisclass, men fröken där är jättesnäll och barnen är supergulliga och väluppfostrade. Sen har jag gympa varannan dag och studyhall varannan dag, gympan spelar vi soccer, dodgeboll (typ spökboll) mm. vi hade 8 veckor när vi åkte och bowlade, men de är tyvärr över nu. Sen är det lunch på 24 min, man får kasta i sig maten för att hinna ha något slags socialt liv, sen World geography (soph.) vi jobbar med Europa och jag äger haha, sen har jag bild, Health där jag lär mig CPR, könssjukdomar, blahablaha you know the story, sen study hall vilken är min favvoclass, världens softaste lärare och snällaste människor, vi typ kollar på film, dricker kaffe, käkar godis, riktigt nice.
Iaf, varje lektion är ca 45 min, och de är 3 min mellan varje lektion, sen 24 min lunch, jag går från 8.15 till 15.20 varje dag (förrutom varannan fredag då slutar jag 13.20)

Maten
Är det verkligen bara McDonalds som gäller? Nej! Dom flesta håller på med mycket sport och äter "nyttigt" men de är väldigt mycket snacks, doughnuts, bakelser etc. Skolmaten är sådär, men den varierar inte så mycket, känns som de är samma mat som "går runt" hela tiden. Hemma i min familj äter vi mycket pasta, kyckligen, mac&cheese, pizza. När man går ut och äter finns det väldigt mycket att välja mellan, här där jag bor (Lisbon/Mt Vernon) har vi tre snabbmatskedjor Subway, DairyQueen och Hardee's. Men åker man till Cedar Rapids (ca 20 min) finns det mycker fler alternativ, allt från italienskt, till chinese, till pizza, hamburgare, skaldjur, steakhouses mm. Mina favoriter är nog Pancheros (mexikanskt) och Olive Garden (italienskt).

Sysselsättningar
Nästan alla jag känner håller på med nån sport. För killarna är det football(höst) Basket eller wrestling (vinter) Golf, soccer, eller track (vår) och baseball (sommar) Tjejerna håller på med Cross country, footballcheerleading eller volleyball (höst) Basket, basketcheerleading eller wrestlingcheerleading (vinter) Soccer, track, tennis, golf (vår) och softball (sommar). Personligen kör jag på football- och basketcheerleading, och tennis. Det är sporterna som tar upp den mesta av tiden, man slutar skolan och går direkt till sin sport, man har ofta matcher/turneringar på helgerna. Annat man gör är väl bio, shopping, hänger, åker och äter. Eftersom de flesta har bil så blir det att man kan åka iväg och göra saker.

Det var väl det kan kunde komma på att skriva nu, om nån har frågor så är det bara att kommentera.

Puss och kram


Och så var det mars..

Hallå!
Är sjukt dålig på att blogga men men, i skrivande stund sitter jag med min blåa mjukis overall och dricker pepsi och fixar naglarna och kollar på disney channel, skojjigt. Dagen har varit tråkig som vanligt, skolan, sen hem, tvingade med min kill kompis (som jag bor granne med) att gå på kvällspromenix till casey's och köpa pepsi också ;) haha Borde göra am. history läxan, men jag orkar inte, så jävla tråkigt!
I helgen har jag inget direkt planerat, ska på date (dinner+movie) på lördag, sen träffa mitt ex på söndag, oh well.

Puss på er!

RSS 2.0