My Prom

Har haft så himla mycket att göra nu att bloggen har hamnat lite efter haha. Men nu tänkte jag skriva om min prom iaf. Började med att jag och Skylar åkte in till Cedar Rapids och fixade mitt hår hos en frisör:

Såhär såg det ut.
Sen blev det jättestressigt, vi körde drivethru på starbucks och köpte frappuchinos för att orka med hela kvällen, sen började vi åka hem. Då ringde min värdmamma och sa att blomsteraffären stängde vid 4, den var typ 5 i och vi var 20 min ifrån, så min stackars dejt fick åka och hämta alla blommor haha.
Sen åkte jag hem och Skylar hjälpte mig med klänningen och så, sen kom min killle och hämtade mig och vi åkte hem till honom och tog bilder med hans syster och hennes kille. Sen åkte vi och hämta Bea och mötte upp hennes dejt Cole på skolan. Sen blev det Grand March. Vilket är typ när man går med sin dejt och visar upp sig inför alla.

Här har vi en väldigt suddig bild på det haha.
Vårat tema var "vegas baby" så allt var lite typ casino inspirerat, inte världens bästa tema om ni frågar mig, men men..
Sen iaf tog vi ännu mer bilder.


Jag och min bästis!
Sen iaf, skulle vi åka in till Cedar Rapids och äta, jag och Bea hade dekorerat min dejts bil kvällen innan, sen började det regna på natten, så det blev lite misslyckat haha..

Men det var fint ändå tyckte vi.

Bea och Cole var taggade!
Sen åkte vi och åt mat iaf, det var ganska gott, men jag var tvungen att skicka tillbaka mitt kött för de var typ helt rött, gross!
Sen åkte vi till sjävla dansen, vilket var en ganska stor besvikelse, DJn söööög, riktigt riktigt dålig, spelade bara gamla låtar, usch usch... Men det var roligt ändå. Tog inte så jättemkt bilder på sjävla dansen.
Sen var det postprom från halv 1 till halv 5 på natten. VI åkte hem till min dejt och bytte om och sen till bowlinghallen i Mt vernon, ALLT var gratis och det fanns hur mkt grejer som helst! Massa spel, bowling, tävlnigar så man kunde vinna massa pengar, jag vann typ 27 dollar, 10 dollar på nån resturang, massa smink mm. dom hade även spåtant, airbrush tatueringar mm. Det var även en helt fantastiskt rolig improvisations teater grupp och uppträdde, det tyckte jag var jättekul att se eftersom jag höll på med sånt förra året :) vid halv fem åkte vi hem till mig och sov tills typ 8 på kvällen dan efter. Men overall var det en helt underbar eftermiddag/kväll/natt.


Prom Baby!

sitter just nu och fixar naglarna. snart kommer min kompis oich hamtar mig och vi ska aka och hamta blommor och fixa mitt har. Ar saaa taggade nu assa!

Artclub trip! Day 2

Jag och Bea kollade pa Sex and the City 2, sen somnade vi!
Vaknade allihopa 7.30 och gick ner och at vafflor till frukost! Sen fixade vi oss och gick the The Art Institute.


Jag, Sarah och Tyler utanfor


Grant Wood's "American Gothic"
Min bildlarare har forresten malat den har bilden pa sidan av en lada i Mt. Vernon
Kolla pa den haaar


Minns inte vem det har ar, men den ar typ kand!


Bears stadium! Som vi sag pa vagen hem!

vi lekte aven varldens roligaste lek i bilkon! Se hur manga som vinkar tillbaka.
Man fick ett poang om nan vinkade, 5 om man fick en lastbil att tuta och 10 om man fick en vanlig bil att tuta.
Jag vann med 30 poang! Det var aven en kille som skrev sitt nummer pa en lapp och tryckte upp mot rutan haha! Pinsamt!


Artclub trip! Day 1

Ja, sa har var det! I tisdags blev jag inkallad till min bildlarare (blev jatteradd for jag trodde att jag hade gjort natt) haha, men det visade sig att dom hade tva extra platser till att aka till Chicago i 2 dagar! Jag tackar aldrig nej till en liten utflykt sa vi akte!

Vi lamnade skolan 8.30 pa torsdagen!


Sahaaar taggade var jag Sarah och Tyler!


Stannade kort darefter och kopte godis, dricka, milkshakes mm. haha


Andy skulle forsoka ta en bild pa "Welcome to Illinois"-skylten men misslyckades! ( jag har misslyckats varje gang jag forsoker ta en bild pa den hahah)


Stannade pa Oasis och at Kinamat!


Antligen framme! Vart hotel lag jattecentralt nara Michigan Ave. och Millenium park!


Vi bodde pa 16 vaningen haha! Har ar utsikten fran varat fonster


Varldens minsta hiss typ!


Sen gick vi till Disneyaffaren! Haha Tyler freaks out!


Tjejerna ute pa stan!


Middag pa House Of blues. Stammningen far 5+ och maten far 5-


Kande mig lite cool!


Paige, Bea, Tyler, Sarah och Gloria innan vi gick hem till hotellet

Summering av helgen! LOL


RSS 2.0