Shopping


Min nya snygga jacka från DKNY

Min sjukt snygga väska och mina söta strumpor!


Jag ska bara...

Hej!
Usch, är så himla trött idag, hela dan har bara varit en dålig hårdag, sminkdag och outfit dag! Vi hade early-out idag iaf, så jag slutade tjugo över ett! Gick hem och tog en "powernap" på tre och en halv timme! Bra där!
Nu sitter jag iaf och kollar på "real housewives of New Jersey" Mkt liv! Oh ja! Alla är i Iowa City på dans, utom jag och Ryan, vi sitter vid varsin tv, på varsin våning med varsin laptop, haha va hemsk jag känner mig, ska upp och äta middag snart. Gårdagen var supermysig, vi var och shoppade, köpte en Vera Wang väska för 8 dollar! De ni! Och en jättesnygg DKNY vinterjacka! Sen var vi och åt på olive garden! Myspys, kunde knappt gå för jag va så mätt! haha. Längtar till imorn! Då har vi match! Playoff State Game! Så jäkla taggad!

PUSS OCH KRAM


S-a-t-u-r-d-a-y

Wohoo! Så sköönt med helg!
Gårdagskvällen var hektisk men väldigt rolig, började med att vi hade en early-out dvs. slutade klockan tjugo över ett :) Sen gick jag hem, och Gage fyllde 9 så vi firade honom lite. Sen till matchen, de var senior night så vi blev intrudcerade och fick gå ut helt själv mitt på fotbollsplan inför typ 500 pers! hahah Så sa dom typ vad jag vill göra i framtiden osv. Sen förlorade vi matchen med typ 38-6, har nog aldrig skrikit så mkt på en match förrut, men jag var så jävla arg! Menmen, efter de åkte jag med Sydney och Alex upp till Mount Vernon, de var massa folk där så vi var där hela kvällen, superkul! :D

Ikväll kommer Bea hit och vi ska äta pizza och barnvakta killarna, blir nog lite film och popcorn också! Hehe

 

Puss på er!

 


Monday you can fall apart

Hellooo! som man säger här i Amerika haha
Är sjukt trött, hade cheerträning kl 6 imorse! Vi ska göra en dans för breastcancer awerness, med dagis-femman-barn, som vi ska ha cheerleadingskola med två eftermiddagar nu, kommer bli en grymt söt koregrafi, ska försöka filma den! Iaf, dagen har varit som vanligt, typ, som måndagar är liksom, måste skriva 5 paragrafs jämnförelse mellan Lord Of The Flies, bok och film på engelskan till imorn, sjukt jobbigt! Sen har vi redovisning på Business också :( Menmen, ska iaf shoppa med Brooke och Gloria imorn! behövs verkligen fyllas på i höstgardroben! Börjar bli kallt här nu, eller ja, gick runt i shorts och linne i lördags, haha! ;)
Nääh, nu måste jag börja med läxorna!
Puss på er


Lördagskvällen

Hallå! Tänkte slänga in ett inlägg såhär innan jag går och lägger mig, klockan är väl runt kvart över 11-halv tolv, men jag är sjukt trött. Var uppe vid sju imorse och kollade när min "lilllebror" spelade fotboll. Sen åkte vi hem, chillade lite, men åkte jag, Peyton och Ryan och åt lunch, sen ut till Sutliff en snabbis och hälsa på Michelle på jobbet. Sen åkte vi hem, chillade lite till, kolla på film. Sen åkte jag med Erin, Kyle, Peyton, Mitchell och Betsy till ett haunted house, typ som ett spökhus, de var askuuul! superläskigt! massa personer typ kommer frma och skrämmer en hela tiden, sen åt vi sushi (blääh!) och nu är vi hemma och jag ska sova, puss och godnatt!

Äntligen!

Har inte bloggat på jättelänge jag vet! Men jag har haft ett par rätt så hektiska dagar. I tisdags ringde Becky, min IEC mig och sa att jag inte kunde bo hos familjen jag bor hos längre, pga. att bilderna vi skickat inte gick och öppna, så tisdag till onsdag, fick jag sova hos min tyska kompis, som bor i samma stad som jag. Sen igår var jag tvungen att åka till Iowa city (en timme härifrån) och bo med ett gammalt pensionärspar och deras utbytesstudent Jeannie, allt har bara varit en riktigt röra, men nu sitter jag hemma hos Michelle igen och de känns bra. Fick inte gå i skolan idag heller, så jag sov utt riktigt ordentliget i Iowa City, sen kom Michelle och hämtade mig och vi åkte runt och gjorde lite leveranser, sen åt vi lunch på donken i Marion och sen följde jag med till hennes jobb och hjälpte till lite. Ikväll ska vi till Ryans racingbil eller nått sånt och äta pizza!

Puss och Kram!

Godmorgon!

Eller ja, klockan är 2 hehe..
Jag och Peyton sov till elva idag. Sen åkte jag, hon och Ryan till Sam's och handlade, sen till starbucks och drack iskaffe! Trevligt!
Nu ska jag snart till Michelle's jobb

Puss och Kram

Hur vet du att du är beroende av bloggvärlden?

.. Du börjar seriöst gråta av lycka för att Paulina och Hugo är tsm igen!
Hahha

Förövrigt är de bra, kom nyss hem från en grymt spännande match, kan vara en av dom bästas jag har sett!
Är hur trött som helst! Och ska upp tjugo över sju imorn och kolla på när min "lillebror" spelar fotboll!

Puss och Kram

Lycklig

Sitter just nu hemma hos min nya värdfamilj, bor hos min cheercoach ett tag nu. Har fått 4 lillebröder och en lillasyster, 3 hundar, 6 katter och ett marsvin, Och jag älskar det. Vi har precis ätit middag och nu sitter jag och kollar på teve och mumsar cheesecake. Ska snart ta en dusch och gå och lägga mig, men de känns bra nu, jag är lycklig! 
Nu har jag landat, nu kan jag börja ta ett beslut. 

Puss och Kram 
Jag älskar er.  

Homecoming 2010

Okej. Dagen började med att jag, Becca och Emily åkte till Solon och fixade vårat hår, sen hem chillade i nån timme, fixade sminket, sen kom Brittni, Bea och Luis och vi gick ut och tog bilder. Sen åkte vi tillsammans in till Cedar Rapids och Olive Garden, där fick vi vänta på bord i ca 40 min, sen åt vi, jag åt chicken parmesan pasta, de var okej gott, men inte värt att vänta på. Iaf sen åkte vi till dansen, alla var så himla fina, blev nästan lite rörd. Så vi tog massa bilder, dansade, de kändes som de gick jättefort, de va över på ett kick. Tack för en underbar kväll iaf, Gloria, Bea, Brittany, Luis, Kyoton, Tyler, och alla <3 Kvällen kom med en del besvikelser, men jag hade inställningen att ingen skulle få sabba min kväll, och de var de ingen som gjorde heller!

Puss&Kram 








Min söta outfit,

Jag&Brittni

Jag och min hemliga pojkvän haha


Söndagsmys

Kom nyss hem, har varit hemma hos min favoo-kines och lagat kinakäk! Mumsigt. Var riktigt skönt att få prata igenom gårdagskvällen med henne, de var rätt så mkt drama igår kan jag säga! Men jag hade riktigt kul iaf!
Ska lägga upp bilder snart!
Pussis




Förresten
TUSEN MILJONER GRATTIS TILL MIN UNDERBARA BÄSTA VÄN LINNEA HEMMA I SVERIGE. I LOVE YOU!!!!


Homecoming

Naglar DONE
Hår DONE
Smink ALMOST DONE
Klänning, skor, allt är perfect

Vi ska ta biler om typ 40 min, sen ut och äta och sen åka till dansen, de ska bli superkul!


Preview på min hairstyle för kvällen, mer bilder kommer!

Pussis


RSS 2.0