Trött pluggis


dag har verkligen varit en riktigt sugig dag! Men imorn SKA bli en bra dag! hoppas jag! hehe
Vi har förresten med "Jenny Lind" hon på 50lappen på vårat am. history test, coolt va, kommer jag iaf få minst ett rätt.
Sitter iaf och läser mina flashcards och mumsar marabou polka (:Puss godnatt
Bild från helgen i Des Moines, Jordan Creek Mall ;)


State

Asså gud vad jag saknar att blogga! Kollade igenom lite från min förra blogg när jag bloggade varje dag, varför tog jag bort den för? :( ajaa, ska få en ipod touch snart så jag kan blogga från den förhoppningsvis lol
Sen i onsdags har jag iaf varit på State Wrestling (kom hem i lördags) De var askuul, började med att vi åkte till Des Moines (Iowa's huvudstad) Kom dit typ 1 på dan och åkte direkt till arenan. Vi hade 5 killar som gick till state, och efter den dagen hade vi bara 4. Well well, sen åkte vi till Hyvee och storhandlade haha, sen till hotellet, de var jättemånga från våran skola så bodde där så de var superkul. Nästa dag åkte vi till arenan igen, hängde mest med Kim den dagen, sen åkte vi till The mall och åt mat och shoppade lite. Fredagen var semi finals, och vi hade bara en kille som gick vidare till finals, men de var kul iaf. På kvällen badade vi och hade myskväll typ. Lördag åkte vi tidigt till arenan och kollade på placerings matcherna (typ vem som blir 3,4,5 osv) Vi hade 1 some blev 5a och en 6a! :) Sen åkte vi iväg till the mall igen haha, och jag var mest med Kelsi och gick runt. Sen tillbaka till arenan för att kolla finals, slutade med att den enda vi hade i finals kom 2a, men han var bara junior, så bättre lycka nästa år! Sen åkte vi hem och kom hem typ 1.30 på natten :( Sen sov jag bort hela söndagen hahah. Puss på er!


Det där var precis i början, de är mkt mer folk än de ser ut :)


En Vanlig Dag i Mitt liv

Lovade några en bild-genomgång av en dag i mitt liv på High School, haha here you go!


Jag borstar tänderna, LOL, de gör ni inte hemma i Sweden right?


Min töntiga ryggsäck och dataväska, skratta inte! måste ha ryggsäck :(

Göra Varm choklad i termos att ha med sig till skolan :)

Poptart till frukost :) (typ som kaka med jordgubbssylt i och glasyr uppe på, typisk amerikansk frukost)

Skolan, gå till skåpen


Mitt snygga skåp!

Dom kallar det "Cinnamon roll" Men de där är fanimej ingen kanelbulle, de är typ som en munk, men lite kanel i och fett me glasyr, sånt serverar dom i skolan till frukost!

Dagiset där jag hjälper till ca 50 min varje dag, snäll jag är :) Men jag älskar att jobba där, alla är så himla söta!

Sitter och väntar på bussen.

Åh-Åh-Åka buuusss :D

Brrr


SÅÅÅHÄÄR GLAD BLIR JAG NÄR JAG FÅR EN STRIKE I BOWLING

Efter bowlingen var de lunch, geography, bild, napclass och studyhall :)
Sen match, och min fantastiska pojkvän och hans bror kom och överaskade, så dom kollade på min match sen åkte vi och åt glass :) Myspyyys! :D


Kram


RSS 2.0